Monday, October 4, 2010

Wedding Reception Adlina & Indra

Date: 01 Oct 2010 (Solemnization)
02 Oct 2010 (Wedding Reception)

Venue: Bukit Mertajam, Penang

Wedding Reception
Selamat Pengantin Baru Adlina & Indra


Solemnization
The Bride - KerjaKahwin team member









First time KerjaKahwin buat job luar KL..one of KerjaKahwin team member yg kahwin...oleh itu KerjaKahwin dgn rela hati pergi ke Penang demi team member sendiri:)
InsyaAllah, kalau ada rezeki di masa hadapan KerjaKahwin akan cuba meluaskan perkhidmatan ke area Utara (Penang, Kedah)

p/s: Org2 utara jgn malu utk bertanya, insyaAllah kalau kena dgn harganya KerjaKahwin akan sampai ke sana.

We do:
Hantaran (9 dulang)
Main Table Deco
Lantern Backdrop with Lighting
Lantern Deco for Canopy
Hand Bouquet (Solemnization & Reception)

9 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

takkan orang utara je sis.. orang kat selatan ni tak kesian ke?

Atikah A.Rahman said...

Salam, boleh tahu kalau buat di utara dikiranya macam mane? Saya ingin tahu bagi pelamin, dekorasi walkway, depan pintu dewan, meja pengantin dan tangga untuk menuju ke dewan... if possible hope you can reply to entikar@yahoo.com

Thanks a bunch.

Fardilla Fawzi said...

Salam, lantern purple pink tu sgt chantek la. Bole share info mane nak dapat lantern yg mcm tu..thanks ye =)

dyn said...

boleh mintak quo utk majlis di penang? yg mcm adlina&indra ni

whitelacetale.weddings said...

love all your work! wah dah sampai my kampung halaman...congrats kak wanie!! :D

Diana Azhar said...
This comment has been removed by the author.
Diana Azhar said...
This comment has been removed by the author.
Iryns awyn aka ryn said...

nice!! terbaekkkk....

cik senah said...

cayalahh.. kerjakahwin melanda ke utagha.. ermm.. chek org loq staq.. dan dah lama dok perembang hasil kerja team kerjakahwin.. :)

p/s: insyaallah will hire kerjakahwi for my big day next year !! ( insyaallah.. )