Monday, February 23, 2009

Wedding Favors Your Guests Will Love














Mini Jar ONLY RM4 with deco
Minimum Order : 10 units
Available in purple, yellow, orange, clear, green, red n more

Nowadays, jarang kita lihat or dapat bunga telur sebagai pilihan utama for wedding favor kan. Jika dulu bunga telur sangat popular tapi sekarang peranannya digantikan dengan coklat, bunga sabun, and etc.maybe penyebab utama takut orang buang kan. Ni 1lg masalah. Kadang2 susah gak nak pk kan apa ift yg sesuai n x membazir. Tapi lainlah kalau bunga telur yg kita dapat tu digubah dengan bunga dip or bunga2 yang seangkatan dengan nya la. Of course sbb cantik n xrugi kalau simpan. Xsalah berbelanja lebih utk wedding favor asalkan pemberian tu x dibazirkan begitu saja.

The purpose of wedding favor is to thank our guest for coming to your wedding, and ultimately showing their support for your commitment to each other kan. As a result you should really try to find wedding favors that your guest will love and appreciate. Walau bagaimanapun, in most cases the wedding favor that you select for your guest will be something you know they will love as well as favors that you would also love to receive. So, think about it....

4 comments:

Ladynoe™ said...

besar mana mini jar ni? RM3 is chep and affordable! comel nya!

Azwani Azmi said...

about 3.5 height n 2.5 lebar...lepas abih kenduri bleh letak garam, ajinomoto...lebih kurang mcm tu la...huhu...so x bazir lgsg...

Kristal Swarovski Admin said...

hi..cantik sangat collection awak kat sini...teruja je jamu mata kat sini....

Mimi Zarina said...

Hi.. how do I go about in purchasing the jars?